Friday, September 30, 2011

memori :)




Hari ni macam tiba tiba nak bukak cerita lama :) yup kenangan KMM. KMM itu Kolej Matrikulasi Melaka. Tempat saya menuntut sebelum UiTM. Jauh la sikit dari rumah, Family... tapi... kalau fikirfikir balek, banyak kenangan yang best. yup, kenangan dkt kolej. dgn kawankawan semua. eh, tibatiba rindu! :') terharu tak?? HAHHAH taktak, ni betul! rindu semua! REEN, AINN,BELL... kami ade group M.A.R.B. siap terpatri dekat Pantai Pengkalan Balak tuuuu :D tapi entry harini, adelah kenangan2 lain, selain MARB! Selama dua tahun dkt sana, mcm2 kawan maz dapat. mcm2 rupa, gaya, perangai, semuaa lahhhh kan. tapi hari ni, nak share pasal kenangan akhir dekat matrix. Masa tu, banyak habis kan masa dgn roomate and reen pon ade jugak. sebab kitorg satu block. ainn dgn bell, mcm jauh dkit. (pdhl blok sebelah je HAAHAH)




KMM dihati kami ;)





Majoriti dkt KMM suka mkn ROTI TISU, and also. ROTI MILO... slrpppppp ;p


Ini hari paling sedih :')


antara kenangan outing :)

*mangsa heh heh heh ;)







Yang ni, tak ingat time ape. cuma ingat ade kenduri. lepas tu, balek singgah Pantai Puteri :)

*lina, confirm gelak tgk yang ni! :D





Dinner :)







sape kate melaka takde bungabunga sakura :D



memori di pengkalan balak :')






okay, perhatikan whiteboard tu. KOSONG KAN??? tapi tgk gaya mereka... HAHAH konon pegang calculator, buat2 faham, angkat tangan nak jawab laa bagai ... pandai kan berlakon. tapi sgt FAKE! :D



ni masa study week :)





Time ni, nak pergi kenduri kahwin lecturer kitorang :)


Haaa mesti tak percaya kan, kalau bukak almari lina and maz, masingmasing bawak BARBIE DOLL HAAHHAH :D saje je sebenarnya. bukan min sgt pon. haha tapi serius kelakar. banyak pulak kan bardie doll kitorang! dgn semua gaun, kasut, bag la apelagi. tapi malu lah kan nak upload semua. ade berapa ekor tah. banyak la jgak. lina 4. maz bwk 6 kot :D hahha






Terlalu banyak benda kitorang buat samasama. lagilagi masa nak akhir. celebrate itu ini, buat card, buat mcm mcm lagi laaaa.. best! paling susah nak buat bendabenda ni, mase nak sorok card, cake,kfc semua. serious susah! mase bufday syira. mcm okay2 lagi. kitorg just kene handle dia sorang. mmg kacang laaa :D tapi masa birthday lina and faeza, mmg mcm2 benda laaa kan. ade jeeee, yang tak kena. nak jaga dua2 makcik ni bkn sng. contoh lah kan, selalu nya, si lina and faeza ni mmg kuat tido lps lunch. lagi2 weekend. mmg adat la kan :D tapi masa nak buat suprise party tu, kitorang nak buat card semua, ingat senang la if diorang tido. ish, boleh pulak. dua2 makcik ni, hritu mmg tak tido lgsg! HAHHA tu ok lagi. time card dah siap pulak, nak sorok bukan main susa. sbb card tu besar. lagi2, masa mula2 beli manila card tu, punya nak cover kan, sampai keluar cerita2 tak logik! HAAHAH haaa, time dah beli KFC lagi laaa, mcm2 cerita donggeng laa keluar kan. konon, saje la apela. konon lah kan! cake ok lagi, boleh cover. sbb diorang mcm tak expect pon kitorang dpt beli fav cake lina. you know what, kitorang buat mcm2 nak dpt cake sebijik tu. yela, londang kan. payah oooo, nak cari secret recipe! :D

cover untuk birthday card syira :) untuk idea ape semua, mmg dari maz. AKAN TETAPI! tanpa mereka2, tak mungkin jadi kan! tahniah utk semua! we did it ;) suma,sorry la sista, time ni mmg takde mase nak keluar. just koyak rabak kan magazine yang ade, then create card and paper bag untuk you :') BONIA lagi tu :)

ni bahagian dalam card. haha yang itu hanya bookmark okay ;)

haaaaa tu dia! besar kan? habes magazine dgn cellotape :)



yang ni pon best :) masa ni, celebrate ramairamai :)


cute kan!
(i mean the card laaa :) haahha )




muka happy dpt KFC dgn SR. sebab mcm tak percaya ade benda2 ni dkt londang kan :D ni usaha sungguhsungguh ni nak cari. bukan sng :D

KAMI :)



ni antara yang lahir bulan april jugak :) rmi....



hajat lina nak makan cake tercapai ooo! bahagia gila muka! :D bukan senang nak cari secret recipe dkt londang :D
kelassss birthday card kau JAH! :D

thanks sbb sudi dtg :)


yang ni, pengasas idea utk birthday party :) kami yang lain, AJK biasabiasa je :D


senyumsenyum, keluarkan semua gigi gigi :D


okayokay nak bodek je kan :D

haaaa, ni dia birthday girl! :D


haa ni lagi sorang, makan tu makan jugak... tapi gambar nak jugak kan :D
birthday girl kan :D



ni antara orangorang kuat bagi menjayakan birthday party ni :)
www.videsoul.blogspot.com (ini blog dia, follow laa..)



aini senyum plg sweeettt sbb siap pejampejam mata :D


this is me :)

lepas makan, habis kan masa dekat sekitar KMM


THE END :')


9 comments:

Liana Norazmi said...

mane gambar ak????????sedey gegurl tau! :(

maz rosli said...

eh relax arrr... ni kenangan dgn roomate 2011 :D kau kene tngu entry lain! :')

Shahirah Nabilah said...

sumpah suke gile post ni!
terharu sgt2!
rindu korang , thank u for the memories , i'll never forget those time we once had <3
harap kite dpt b'jumpe soon in the future :) <3

najihaothman said...

haha..best2..rindulaaaaaa......=(

maz rosli said...

kankankan!!!!!! :')

Anonymous said...

serious rindu nak mam

maz rosli said...

:') jgn lpe nov nt!!!

Anonymous said...

i wont :)

maz rosli said...

yeayyyy!!!!!!!!!!!!!! hurayyyyyyyyyy