Saturday, December 17, 2011

Mock meeting ;)


okay, mock meeting yg berlangsung semalam, di Fakulti Perniagaan UiTM Kampus Puncak Alam, tepat jam 2.10 ptg dihadiri oleh barisan Manager SPA Annisa. ecech... Tu diaaaa


LOGO utk SPA kitorang. heh heh hasil saya ;)


Our Meeting Folder




Barisan Manager Annisa's SPA


THE MAKING OF hahaaaaa :D





our Secretary.. fuyooo comel messy bun awk.. sape buat eh ?? ^^ heee.. saya saya :D *tak sabar nk tngu rmbut panjangggg nak buat jugak. duk buat dkt org je.. ouch jealous -.-



nk meeting tak bleh messy messy, kene kemas sikit. ala tp, comel jugakkkk :D








sekuntum bunga utk setiap sorang


hah, cakap cakap, jgn tak cakap....


Me, as assistant of Financial Manager with Kak Atira, as assistant of Marketing Manager











fuyooo fuyooo :D


heh, dah duduk, menggeletar rase -.- mula laaa penyakit nervous datang :D





Lega gilaaaa lepas habis Meetingggggg :) yeay!!! we did it!



balik je dari meeting tu, terus tunggu bas. haha, " MANAGER SEMUA NAIK BAS??" hehe..... smpi bilik, turun balik, pegi fakulti, sbb teman cik mek molek ni hah hantar assigment die.


then kitorg mereleasekan tension dkt bukit :) nk release tension, nak luah perasaan and bla bla bla.... haa, dpt lah tgk fakulti FSK, farmasi.. tp yg plg tinggi tu, dah tentu Fakulti kami! FP.. yg dulu kala nama nya FPTP...
matahari dah nak balik.. bye matahari..



and yeay!! satu lagi project dah settle! ;) lepas ni tinggal satu je lagi group project. apakah dia?? hahaha.. nanti kan, video lakonan kami kami ni jugak.. muka yg sama. baru siap 2 scene. lagi 2 scene belum buat. i think. sbb dua scene tu yg bnyk muka saya :D so ingt part tu je :D
my script
hafal hafal lalallalalaalla


thank you so much dekat semua manager pd hri itu. tp hari tu jela kan. hehe, salah silap, harap maaf. and congrats to all :)

XOXO


Thursday, December 8, 2011

Demam yang terlampau melampau

Monday, November 7, 2011

Salam Aidiladha:)

Salam Aidiladha:)





terencat sikit hahah

selain daripada tu, bulan november juga merupakan bulan tua buat diri saya :)





sweet tak sweet lah kan. perasan je lebih sikit :D

Friday, October 28, 2011

Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song


"Love You Like A Love Song"

[Verse 1]
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 2]
Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are... And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Bridge]
No one compares
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song...

Saturday, October 15, 2011

Hidup Di Universiti :)

oh hai... selamat malam dunia :D hari ini, saya dengan bangga nya, nak menceritakan kisah seorang pelajar Universiti. Nama dia Maz. Siswi yg kecik molek. ala ala, mcm bdk sekolah rendah gitu HAHAAH. eh, dah. merepek. haha. okay2 dah. balik cerita asal, kisah hati hari ni berkisah kan kisah hidup saya di Uni. kita mulakan dengan Bismillah :) heeee, and sebagai pembuka cerita, ini dia, Classmate baru saya. Puteri :) haiii, awek cun HAHAAH

and nak dijadikan cerita, barang siapa yang meninggalkan mobile phone die dkt table kami, maka tersemat lah beberapa keping gambar kami didalam phone mereka. HAHAH :D kenangan tuuuu, bukan senang nak amik gambar maz :D (bajet sgt dah kan HAHHAH)




okay, kalau dekat matrix dulu, after class suka lepaklepak, sambil makan nasi lemak dekat tepi bukit. pekena pulak milo ais time petang2 kan.. fuhhh, besttt. tapi itu zaman matrix laa kan. masa muda2 dulu. sekarang dah tua dah :D so, kene ubah tempat lepak. dr matrix, ke Universiti. Apa ada dekat kawasan bukit ni?? haaa, nama pon bukit kan, mestilah tempat yg aman damai. tempat yg korang boleh tengok segalanya, bila korang berada disitu. tenang jeeee :) ni kira pot baru laahhh :D

and yang dekat bawah ni pulak, view dr bilik maz. takde apea yg menarik pon, cuma kalau tgk betulbetul, ada sebijik bas. HAHAHA haaa, itu mmg fav transport lahhhh :D nak naik, turun dr kolej ke fakulti, mmg rapid KL lah jwb nya :)

and sekarang maz nk tunjuk kan kad matrix yg tak berapa nak senonoh ni hah. HAHAH kalau perhatikan dgn betul, gambar tu senget. tah macam mne tah abg tu. haihhh. terpaksala pakai kad matrix dgn kepala senget :(
haaa, ni kira pengenalan lah eh. ala ala,introduction :D heh heh heh. balik kepada story asal. Hidup Di Universiti. hmm, nak cerita, mmg tak larat. siapa yang dah masuk tu, haaaa... tau lah mcm mne kan. perit getir hidup dekat U. susahhh oooo. memang kena kuat gila. kalau tak,payah. bagi yang dah bnyk pengalaman tu ok lah. cuma yg manja tu, mmm, harap maaf laa. U ni, hidup semua kena pandai bawak diri. biasa lah kan, nama pon dah dewasa. so, kena pandaipandai fikir, mane baik, mane buruk. haa mcm tu laaaa cerita nya. okay, kalau cerita psl U, semua org pun tau kan, dekat U ni, kita nk belajar. so bila belajar, banyak dugaan dan cabaran nya. pokok pangkal, kena sabar la. banyak sabar. itu penting. sbb dekat U ni, hidup tak mcm sekolah. tak mcm matrix. semua lain. dengan perangai manusia yang bermacam ragam. agak menjelik kan kadang kadang. rimas pun ada. tapi nak buat mcm mne kan, kena lah telan. itu baru kita boleh uji, kita kuat ke, tak. kita ni penyabar ke, tak. kan. haa, mcm tu lah. next, kita cerita pasal assgmnt. kalau dekat sekolah dulu, kita panggil homework. balek je dari sekolah, kena siapkan homework. tap dekat U lain pulak cerita dia, kita nak nampak best sikit. so, kita panggil assgmnt. assgmnt?? yah, assgmnt. itu semua penting. belum cerita pasal presentation. haaa, itu lagi parah. kita kene bersedia dari segi fizikal dan mental! yah, betul ni, betul. kalau macam first presentation maz hari tu, berkaitan dengan Computing. selalu nya, mmg kena buat dlm group la.. kira kita kena berganding bahu. bersatu padu (cewahh) konon nya lah kan, HAHA sebab kan, kalau mcm kitorang ni, setiap presentation tu, akan memberi impak dekat semua orang tau. tak kira, super power mcm mne pon kita cakap2, tapi kalau group member yang lain punya part hancus, alamat nya, satu group boleh gulung tikarrr laaa.. haaa gitu. so kalau mcm maz, first presentation tu macam kelam kabut skit, sbb ade technical prblm skit. so, terima jela kan. manusai mmg tak lari dr buat silap right? nak salah kan siapa pon, macam dah tak guna. so, sabar jela :)

dekat bawah ni, masa maz dgn kak Atira lepak dekat Mc'd. bukan lepak pon sbnrnye. kitorang banyak buat kerja. kalau lepak dekat bilik alamatnya, assgmnt "peta dunia" lah kan :D memang lentok2 dekat katil :D so, kitorang keluar. lepas habes class, terus keluar. and kak Atirah belanja! yeay!!!!!!!!! kak Atirah, thx yahh :)

candid, muka kak Atirah mmg stress habes dah :D dengan berselerak mejanya :D maz banyak mambaca je. and tunggu kak Atirah buat slide die. :) and of cos, perempuan kan, banyak gossip! HAHHAH tak laaa.... kak Atirah fokus ooo kalau buat kerja :) tgk muka dia yang dekat bawah ni hah, macam nak jatuh dah bulu mata :D heh hehe hehe

and ini kerja saya, mencari bahan utk dibentangkan :) tajuk nye Desktop Operating System :)

haaaa, ni satu lagi nak cerita ni, kalau dah masuk U, korang kena! mesti! wajib! ade laptop. perlu! sebab mmg banyak benda nak digodek dgn laptop. tapi, kena pandai jaga lah, sebab mcm tempat maz, bnyk kes kehilangan laptop. and, kwn baik maz sendiri pon hilang laptop, bru2 ni.. haishhh.. ni la mslh masyarakat yang tak bertamadun ni. menyusahkan orang! ;(




okay, untuk yang seterusnya, mari kita bukak buku!! HHAHAAH


haaaaa, tu dia... buku semua pakat tebal tebal naaa... awat semua buku nak gemuk2 ni?? penattt oiii nak pikul..... mau rebeh bahuuuu...... tapi nak buat lagu mana kan, mau tak mau, kena jugak hangkut semua. kalau tak nanti, mmg payah. haa, belum masuk mind map laaa, lec notes laaaa.. haaaaa, pandai2 la hang paaaa nak ankgut naaa. and semua mind maps or lec notes, kena cari sendiri. ada lah jugak kadang2 tu lecturer bagi. tapi ada jugak lecturer yang upload dekat student portal. haa, lepas tu, pandai2 laaaa hang pa semua nak pi download, print apa semua. semua kena buat sendiri :)


hari pun dah larut malam nampak nye. cara kucach cha charah kucach cha :D ceq nak masuk tidoq naaaa. mata kuyup dah la niii. sambung nanti naaa. mai kita layan MP3!