Saturday, December 17, 2011

Mock meeting ;)


okay, mock meeting yg berlangsung semalam, di Fakulti Perniagaan UiTM Kampus Puncak Alam, tepat jam 2.10 ptg dihadiri oleh barisan Manager SPA Annisa. ecech... Tu diaaaa


LOGO utk SPA kitorang. heh heh hasil saya ;)


Our Meeting Folder




Barisan Manager Annisa's SPA


THE MAKING OF hahaaaaa :D





our Secretary.. fuyooo comel messy bun awk.. sape buat eh ?? ^^ heee.. saya saya :D *tak sabar nk tngu rmbut panjangggg nak buat jugak. duk buat dkt org je.. ouch jealous -.-



nk meeting tak bleh messy messy, kene kemas sikit. ala tp, comel jugakkkk :D








sekuntum bunga utk setiap sorang


hah, cakap cakap, jgn tak cakap....


Me, as assistant of Financial Manager with Kak Atira, as assistant of Marketing Manager











fuyooo fuyooo :D


heh, dah duduk, menggeletar rase -.- mula laaa penyakit nervous datang :D





Lega gilaaaa lepas habis Meetingggggg :) yeay!!! we did it!



balik je dari meeting tu, terus tunggu bas. haha, " MANAGER SEMUA NAIK BAS??" hehe..... smpi bilik, turun balik, pegi fakulti, sbb teman cik mek molek ni hah hantar assigment die.


then kitorg mereleasekan tension dkt bukit :) nk release tension, nak luah perasaan and bla bla bla.... haa, dpt lah tgk fakulti FSK, farmasi.. tp yg plg tinggi tu, dah tentu Fakulti kami! FP.. yg dulu kala nama nya FPTP...
matahari dah nak balik.. bye matahari..



and yeay!! satu lagi project dah settle! ;) lepas ni tinggal satu je lagi group project. apakah dia?? hahaha.. nanti kan, video lakonan kami kami ni jugak.. muka yg sama. baru siap 2 scene. lagi 2 scene belum buat. i think. sbb dua scene tu yg bnyk muka saya :D so ingt part tu je :D
my script
hafal hafal lalallalalaalla


thank you so much dekat semua manager pd hri itu. tp hari tu jela kan. hehe, salah silap, harap maaf. and congrats to all :)

XOXO


Thursday, December 8, 2011

Demam yang terlampau melampau